30 Juli 2013 fick denna underbara, roliga, fina, söta, bästa hund Rambo somna in. En ängel som är så älskad så det är sjukt!
Nu lider du inte mer, nu har du det bra! Tyvärr så kom detta som en chock för oss, och detta hade vi inte alls räknat med. Så vi alla var väldigt ledsna. Han va en liten hund med en sådan stor personlighet och attityd, en som jag ALDRIG någonsin kommer att glömma.
Han lämnade ett tomrum här hos oss, alldeles för tidigt.

Men det visade sig vara diskbråck i nacken, på 2 ställen och ena diskbråcket satt på en nerv och nerven va infekterad. De provade att ta ner smärtstillandet när han va i Strömsholm (han hade ett plåster som va 12x så starkt) med då började han skrika av sådan smärta!
Och en operation kunde dom göra, men vetten kunde inte garantera om hunden skulle få leva ett bra hundliv efter operationen. Chansen va liten för det. Det skulle bli en hel del rehab, och strikta regler.  Så, vi bestämde detta beslut. Rambo fick somna in 30 Juli 2013.

Ras: Lhasa Apso/Papillon
Kön: Hane
Född: 2006-03-06 - 2013-07-30
Vikt: 5-6 kg
Aktivtet: Sällskaphund

Allmänt

Min prins, mitt charm-troll! Fast egentligen är det mina föräldrars hund. 

Denna hund skaffade vi medans jag bodde hemma hos mina föräldrar. Han är sällskapshund. Men han älskar att lära sig nya tricks och arbeta. Det räcker med att jag tar fram klickern så blir han tokig. Jag brukar då lära han lite allmänna tricks, freestyle tricks så som "high five, rulla runt, yla, puss, slalom, åtta" osv. Han älskar't!  Med godis så fungerar ALLT! Han är världens goaste, och så enormt påhittig. Han vet vad han vill!

Och jag ångrar en hel del faktist att jag inte provade på freestyle eller Agility med han i tidigare ålder. För han så lättlärd. Han lärde sig krypa vid 6 års ålder! Det går inte en dag utan att jag vill träffa han! :* Han är mitt charmtroll, mitt lilla hjärta!

DU ÄR SAKNAD ÄLSKADE ÄLSKADE ÄLSKADE HUND!!!