Om mig

Vem är jag?

Jag som skriver allt tokigt här på hemsidan/bloggen är en tjej vid namnet Sara och är född hösten 1990. Jag har 3 intressen som står mig varmt om hjärtat. Hundar, jakt & fiske. 
Mest hundar och allt som där hörtill ;) Jag älskar att arbeta med hunden oavsett vilken sport man utövar. Mentaliteten är något som jag har fördjupat mig i. 
Jag sitter med RUS (Rasutvecklingssektorn), är Ledamot i styrelsen och sköter hemsidan på våran lokala klubb. Det är riktigt kul!
Jag och min yngsta tik (Vimsa) är eftersöksekipage på trafikskadat vilt via NVR (Nationella viltolycksrådet). Riktigt kul, och spännande uppdrag. Nytta med nöje ser jag det som! =)

I gymnasiet så gick jag på Hotell och Resturang-programmet på Pihlskolan här i Hällefors.
Har arbetat på olika resturanger med det har liksom aldrig passat mig. Men jag lagar mer än gärna en god maträtt till trevligt sällskap och såklart med ett glas rött i handen! ;)  
Jag jobbar som maskinoperatör på Ceax (här på min hemmaplan), som tillverkar svarvad och slipad stång som en del i den vidareförädling som sker inom Ovako Sweden AB.
Fick byta avdelning när det skulle sägas upp folk hösten -16, så fick gå från dagtid till skift (kontinuerligt K2 med storhelgsuppehåll). Men det hoppas jag ändras inom en snar framtid igen :) 

Jag har en pojkvän vid namnet Mattias. Han fick 2 hundar på köpet när han träffade mig, så han hade inte så mycket till val än att tycka om hundarna också! ;)
 Vi är särbos idag eftersom vi inte bor eller jobbar på samma ort, men även det ska det bli en ändring på. Jag och Mattias ses så ofta vi kan, vardagar som helger. <3

Jag (eller VI) har 2 st flatcoated retriever tikar vid namn Maya & Vimsa. 
Maya skaffade jag sommaren 2011 och valet av den första egna hunden har aldrig varit bättre. En enkel, omtänksam och smart tjej. Alla borde ha en egen "Maya" <3 
Vimsa hämtade jag i Mars 2013. En otroligt härlig tik, som funkar bra både i skogen och i utställningsringen.  En bestämd med samtidigt lite mesig dam.
Ni får läsa mer hundarna på deras sidor (klicka på deras namn). 


Sådär, det var lite kort och gott om mig det.
Men är det något som ni vill veta så va inte alls blyga med att kontakta mig. 

 Kontakta mig här eller på min mail saraleppanen@gmail.com
Vi finns även på instagram @saraleppanen

Information

  • A+B figurant för MH (vår -14)
  • Allmänlydnadsinstruktör
  • Representant för FRK Ungdom
  • Ledamot i Hällefors BHK

Mina föreläsningar/Utbildningar

  • Instruktörskurs m. Memea Mohlin - 2015
  • Spårhunden och lukterna m. Jessica Åberg - 2014
  • Grunden med hunden m. Jörgen Thynell - 2014

Min gamla blogg