Alltså, det är helt sjukt. Dagarna går så fort förbi... 
Jobbade HELA förra veckan, och då menar jag hela förra veckan. Måndag-Söndag och nu så är det älgjakt i 7 dagar. Det blir många tidiga mornar framöver ;) Men vad gör det? 
Och vet ni vad, än är jag inte sjuk! STOR JÄKLA TUMME UPP FÖR DET, för jag lyckas alltid bli förkyld på älgjakten.  MEn vi har fått 2 älgar hittills! OCh fler ska vi få =) 

Ja, ni ser ju mig i bakgrunden. Täckning i skogen är otroligt viktigt ;D HAHA! 

Nej, nya tag imorgon och bättre väder hoppas vi på. Det har ju regnat i 2 dagar och det är SÅ trist. 
Skitjakt  (till er som också jagar) , och på återseénde! :) 

Kommentera inlägget? Tryck här »

Då var mina pass fixade inför älgjakten. Eller igår gjorde jag det. Så himla skönt! Hade pappa med mig som hjälp detta år. Tur jag har han när inte min "gubbe" kan hjälpa till! ;p Så nuuuu kan alla hitta lätt till "mina" pass!! ;p  

Och nu så är vi redo för älgjakten. BARA 19 dagar kvar.... (: 

Sen så hade jag med mig en påse Wildchips i bilen som mellanmål. Tur var väl det, för mitt blodsocker höll på att sjunka :p Mättande, enkelt och så gott! ❤️ Jag kommer absolut köpa mer och ha med mig i bilen framöver, och framförallt alltid ha i jaktväskan! :D 

Kommentera inlägget? Tryck här »

Mina gosisar. ❤️❤️❤️
Undra hur mina dagar hade sett ut utan er? ;D 

Kommentera inlägget? Tryck här »

I måndags var det premiär på hemmaplanen i Nobelhallen för BIK.
BIK Karlskoga vinner hemmapremiären med 5-3 mot Kristianstads IK.
Det var roligt, det var verkligen en grym stämning. 

Här nedan ser ni ett klipp på när våra "gubbar" välkomnas in på isen!!! :D 

Kommentera inlägget? Tryck här »

​Alltså en sak, som jag tycker är så himla tråkigt (som jag även tror att alla tycker) är nämligen städning. Jag har 2 hundar som hårar ner jämt, kan inte städa varenda dag.
Men man får göra det 2-3 gånger i veckan. Men tänk om man hade en som kom och städa åt en? Gud så skönt!  Jag menar, när man är hundägare så förstår i alla fall dom vad jag menar med att det är stökigt. Det ligger reklam på matbordet, det är lite disk här och där (den disk som man ej diskar i maskin), det ligger hundleksaker lite överallt mm.
Tänk vad härligt det vore med hemstädning? Med rätt pris, så skulle jag lätt boka hemstädning. Kanske inte varje vecka, utan en större städning en gång i månaden. Även byta gardiner (kanske inte varje månad, när det är läge) och sen även ska det ingå att byta sängkläder. Det enda jag skulle behöva tänka på är att ”hålla” det rent vardagligt. Vad lätt det vore då.
Har ni hemstädning? Och i såfall, är ni nöjda med det?

Kommentera inlägget? Tryck här »