bild lånad från google. bild lånad från google.

Efter att ha bott i detta hus i snart 2 år så finns det nu mycket olika saker som man vill göra. Renoveringar är en sak. Både utvändigt och invändigt.  
Om man ska börja med utsidan så skulle jag vilja bygga ut huset några meter. Lite extra yta skadar inte. Sen så har vi en skorsten på huset, som tyvärr inte används. Vi har ingen kamin som vi kan elda i på insidan. Så det vore en dröm att fixa. Och då lär vi nästan renovera hela ”mellanvåningen” för att få det fixat. Slå ut väggar, bygga upp nya väggar, flytta på t mm. Så nog finns det olika önskemål alltid. Så vi får väl se vart det leder i framtiden.

Men nu så står det på ”att-göra-lista” att vi ska renovera det vi kallar ”kontoret”. Så då ska de läggas golv, nya tapeter, måla lister mm.
Sen ska vi renovera köket. Och då kan det bli dyrt! Men det är det värt det. För vem vill inte ha ett nytt och fräscht kök? :D"

Kommentera inlägget? Tryck här »

... att jag har sagt upp mig. Från min fasta tjänst, från min "hemort", från min trygghet. 
Men Hällefors kommer alltid vara mitt hem, oavsett vart jag kommer befinna mig i landet. 

Det är fortfarande blandade känslor; ledsamt för att lämna nuvarande kollegorna, nervöst att åka till ett nytt ställe, nervöst att lämna min fasta tjänst, spännande att prova ett nytt ställe, roligt att träffa nytt folk, kul att prova något nytt, roligt att få visa mina kunskaper på ett annat ställe. 
9 år till sommaren har jag varit trogen Ovako-medarbetare. Och ja, det har varit lärorikt och intressant. Har lärt mig mycket på mina år här, och mycket kommer jag att ta med mig till nästa jobb. 

Kommentera inlägget? Tryck här »

Fick på mailen en liten tidslinje från google maps på  vart jag har varit under 2019. 
Det visade sig att jag har varit på 71 olika städer under året 2019. Kan det stämma undrar jag? Ja kanske, jag tycker att jag har varit och flängt lite överallt 2019. :O 

Åkte långt norrut en sväng i November, och det var det värt. För roligt hade vi! :D 

Kommentera inlägget? Tryck här »

Nu äntligen är det klart.
Nu är alla pappren påskrivna så nu kan jag släppa denna bomb.

Med otroligt blandade känslor så har jag nu valt att säga upp mig från 9 års trogen tjänst på Ovako i Hällefors och beger mig på nya äventyr. Ett nytt jobb som "produktionadministratör" på Blue Future i Kristinehamn. Närmare att åka till jobbet, samt så mycket bättre väg. 
Ett dagtidsjobb som passar mig mycket bättre, och som gör att jag får mina lediga helger. 

Kommer sakna mina nuvarande kollegor, men tur jag får umgås med dom 1 månad till! ;) 
Det ska bli riktigt spännande att prova något nytt, men det är även läskigt att komma till ett helt nytt ställe.  
Men bemötandet jag fick på nya företaget kändes så bra så detta kommer att bli toppen! :D

År 2020 börjar faktiskt riktigt bra ändå. ✨

Kommentera inlägget? Tryck här »

Nu är det år 2020 (tjugiTjugi). 
Nytt årtionde. 
 
Vi började detta år med MyDog i Göteborg. Med inte så himla bra resultat, hon är lite "lös" fram. Ni hundmänniskor vet exakt vad jag menar ;p Men hon är ju ung än så, så det kommer. Vi får se till att löpträna mer kontinuerligt. För det är just det hundarna (OCH JAG) behöver. Så vi får nog ta tummen ur och dra igång igen. 
Det är några lopp som jag vill åka på i vår och sommar så, det är väl bara att hålla igång ;) 

Just ja, jag gjorde världens godaste drinkar på nyår. Se själva! ;) 

Kommentera inlägget? Tryck här »
.2019.

Då var det dags för yttligare en årsresumé. Åren går så fort.
Men detta år har varit väldigt blandat med olika aktiviteter, inte så mycket tävlingar med andra aktiviteter.

I Utställningsvärlden med Ginnis så har vi varit lite här och var i Sverige. Från norr till Söder. Träffade gamla bekanta när vi var Norrut och tävlade. Riktigt roligt! Va som vi hade setta igår! Synd att tiden inte räcker till alla gånger bara.

Vimsa har däremot haft ett mer aktivit år.
Vimsa och jag var med i tidningen LAND. Se artikeln HÄR.
Tävlat SM i viltspår för SSRK. Vi har sprungit 2 st K9-biathon lopp. Ett lopp i Segersjö och ett lopp för MuddyPaws i Stockholm. Trodde aldrig att vi skulle göra något sånt, men fan så kul det var. Hade med mig min trogna kusin och vän, Ebbah, i loppet i Segersjö och sen skötte hon markservice när vi var i Stockholm. Det blir väl fler va Ebbah? ;)

Mattias och jag lyxade till det med lite semester. Vi var till Prag, och dit åker jag gärna igen. Så himla vacker stad. Vi tog även lite sommarsemester och åkte till flygplanmuseét i Linköping.

Får tacka våran sponsor AlgGuttens Hundmat för att ni ser till att mina hundar får det bästa fodret så de orkar med allt tok vi hittar på. Vi hoppas på ett lika aktivt 2020!

Vad ser vi fram emot 2020?
Att det blir fler utställningar, fler k9-lopp, ta tag i hundträningarna/tävlingarna, prova på en ny hundsport (skulle ha gjort det iår, men ibland blir det inte som man har tänkt sig), mera jakt såklart samt ha ett skadefritt år.  

Jag och tjejerna ser fram emot 2020 och hoppas på många framgångar i hundvärlden.

GOTT NYTT ÅR! :)
Kommentera inlägget? Tryck här »

Varmt välkommen till familjen, och vilken tur att just du som får vara med på mina framtida äventyr ;) 
Vi kommer ha så roligt tillsammans ;D 

Kommentera inlägget? Tryck här »

Ja, "stora Stockholms" helgen försvann lika fort som den kom. Lite synd. Känns som man inte hinner så mycket på en dag där. Fast en dag låter mycket, men man ska hinna med att kolla allting som finns där! ;D 

Jag ställde Ginnis i UKL, men hon var tydligen lite för "lös" fram. Så hon fick Excellent och 4a i ukl. Det är alltid lika kul med domare. Dom tycker så olika jämt. Jag menar, för en månad sen vann Ginnis klassen med CK och fick reserv-cert.... Och nu var hon lite "lös" fram liksom.. ;D 
Kan inte gå bra jämt.. Jag lever på helgen i Frösön fortfarande! :D 

Kritik kommer att komma inom kort på hennes sida. 

SÅ nu får vi ladda om till MyDog om 3 veckor <3 

Kommentera inlägget? Tryck här »