Jobbvecka nr 3, valpen växer och sudio.

IDag startade 3:e arbetsveckan. 
Ganska skönt att komma tillbaka till vardagen och rutiner igen. Man blir så slapp på semestern. Men jag ska absolut inte klaga över denna sommar! Den har varit fantastisk (förutom Vimsas bortgång såklart!) och tack alla inblandade som har varit delaktig i den. Tänk om alla somrar kunde vara så här varma och härliga! :D 

Men Cava då? Kanske ni undrar? Jo hon växer så det knakar. Hon är 16 veckor redan och börjar få dom där långa och vingliga benen. MEN, vilken härlig valp. Hon är så cool på alla sätt. Otroligt lugn för att vara valp, och ara för att jag säger detta så kommer jag väl få tillbaka när hon är "tonåring". Peppar peppar, ta-i-trä. 
Men vi har redan börjat tränat på massor med saker. Så som skott, viltspår, apportering, miljö osv. Det finns mer bilder på henne på instagram (@saraleppanen) om ni vill se hur hon sköter sig. 
Men imorgon börjar en valpkurs som vi ska gå på, och hålla i den. Är mest med som extra instruktör. Men det ska bli kul att komma igång igen med hunderiet! 

Och med Ginnis är det bara bra också. 
Hon tog det ganska hårt första dagarna när Vimsa försvann, men det gick bättre hela tiden. Hon fick ta på sig den vuxna rollen, och hon har stenkoll på valpen. 
Med Ginnis ska jag komma igång mer med rallylydnad med, för hon är duktig om hon vill. Sist vi tränade så var hon riktigt grym! Så som jag har sagt förut, det kanske blir en start med henne iår ändå? ;) 

Detta är ett samarbete med Sudio. 

Efter att fått ha testat ett par trådlösa hörlurar ifrån Sudio så måste jag säga att jag är ritkigt nöjd med dom. Dom sitter väldigt bra i örat, mjuk och trevlig design. Och deras prestanda med IPX4-teknik gör att lite regn aldrig kommer att göra dina promenader eller löpturer avbrutna för lite vatten. 
Jag använder dessa under promenader, löpturer och under mina tråkiga städdagar här hemma! 
Dom har tagit fram en gul sommarfärg i serien "NIO". En jätte gullig färg om jag själv får säga det. Och med min rabattkod "sarale15" så får ni 15% på hela hemsidan. Super bra va? Och inte nog med det, dom har även en kampanj på 

I denna kampanj vill vi fira in sommaren med en hållbar approach där man vid varje köp får en tygväska! Inga fler plastpåsar behövs köpas och det är den perfekta väskan för sommarens aktiviteter! Väskan har en unik design, skapad av Andrea Maack, en välkänd visuell konstnär från Island. Den är inspirerad av den isländska naturen, med en reflex som kan upplevas i kontakt med ljus i mörker

Dessutom erbjuder Sudio nu alla kunder 3 års garanti när man registrerar sig på Sudio Sphere och även fria returer för den svenska marknaden, hur bra

Och en annan sak: Sudio kör även just nu ett erbjudande på Femtio nu där man som kund får 30% rabatt om man köper 2 st Femtio. Detta får man gärna promota om man har en Femtio. 

HUR BRA SOM HELST! 

https://www.sudio.com/se/

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln