Detta med bil :)

Jag funderade i många år vad jag ska ha för bil. Sen så skaffade jag mig min första hund och då fick jag köpa en bil med bra bagage. Det blev en Volvo V70, som min pappa tidigare hade ägt. Så jag visste ju vart bilen hade kommit ifrån innan och hur den var använd ;p
Men sen efter många år så var det äntligen dags att byta bil. Jag klurade länge på vad jag skulle ha. Men efter mycket om och men så kontaktade jag min kusin som var bilförsäljare. Bollade lite idéer med honom innan vi kom fram till bil. Mina krav var 4 hjulsdrift, stort bagage och den skulle ha högre markfrigång än Volvon.
Och efter mycket om och med så blev det lev faktist en vit Volkswagen Passat Alltrack. Och inte vilken som helst, utan en HELT ny! Otaligt många serviceställen att välja mellan, från Volkswagen Haninge till Volkswagen Kiruna eller Skåne. Vilken känsla det var när jag hämtade hem den. Ingen har haft denna före mig! Det har gått över 1 år sen jag hämtade den, och jag är lika nöjd än.
Vad för andra bilmärken jag skulle kunna tänka mig är lite svårt. Volvon hade sköna säten, clion (som jag hade min första bil) var så liten och en Passat har jag nu. Jag har inte hunnit provat så många bilmärken än. Men jag kommer nog hålla mig kvar hos Volkswagen ett tag till ;) 
 
 
Vad har ni för bilar? :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln