I slutet på Mars redan... 

Det händer inte mycket alltså nu för tiden. 
Corona har satt sina spår hos oss alla. Inga tävlingar, inga utflykter och såklart inte träffa sina bekantskaper. Men så är det för alla. Alla tar vi det på olika vis. Men det vi har gemensamt är iallafall att år 2020 kan vi glömma. Helt! Jag och Vimsa klarade RLD N, och det var ett av våra mål. Vi har även mål iår med, men det är inte så lätt att uppnå dom när vi inte kan åka iväg på något... 
Men när Corona har börjat "lugna" sig ocg vi kan börja åka iväg på olika ställen så kommer säkert ALLA på överallt.  Vi (jag och mitt crew) har redan börjat planerat inför hösten. :D Hoppet är det sista som överger människan!

Hur har Covid-19 berört dig? Det har tagit så olika på alla.
Jag har nästan tyckt att jag har varit hemma för mycket. Umgås ju med den dära karln jämt! ;-)  

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln