Gaston Luga

Jag har fått provat en ryggsäck ifrån Gaston Luga (biten heter modellen) och jag har tänkt länge köpa en ryggsäck. Så när frågan kom upp om ett samarbete så tackade jag ja.

Ja, ni ser ju själva. Den är riktigt läcker. Den är lätt, mjuk och helt lagom i storlek. Jag var borta en helg och fick plats med det jag behövde. Ombyteskläder samt necessär. Skor fick ta i en påse bredvid, men det var inte så mycket. Så den är inte för stor, och inte för liten heller. Och en annan sak som jag tycker är fantastiskt med väskorna. Jo det är att de är gjorde här i Sverige. 
Och den är framför allt precis lagom för att ta med till träning eller om du bara ska vara utomhus en dag.

Och är du intresserad av en väska ifrån Gaston Luga så kan du självklart få lite rabatt. Ange min kod: saral15 vid kassan så får du 15% på ditt köp. Bra va? ;) 

Det finns självklart en väska för alla. In och kika vettja, och glöm inte rabattkoden!!

KLICKA HÄR för att komma till deras sida. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln