En lugn helg + ny livsstil

I helgen har det varit väldigt lugnt. 
Mattias åkte med en hund till sina föräldrar, och jag tog den andra hunden och åkte till Hällefors. Hjälpte en bekant att flytta, och träffade andra bekantskaper. Så trevligt! 
Annars så har jag blivit bortkskämt med god mat och dryck, så jag ska inte klaga. Och så gott som jag har sovit i 2 nätter var längesen jag gjorde. 
Ibland behöver man komma iväg lite, och det gjorde jag denna gång. Det var värt varenda minut! 
Och vem gillar inte att bli bortskämd av sina föräldrar? ;) 
En annan sak så startade jag för 2 veckor sen min nya livsstil. Jag äter hälsosam kost och jag försöker undvika socker och annat sånt där onyttigt. Visst det är svårt, men det är fan värt det. För kilona går sakta ner ;)

Varför jag gör det här är för att jag före jul såg mig själv i spegeln och tänkte: ”vad fan har jag gjort med min kropp?! Hur kan jag straffa mig själv såhär?!”. Sådär såg jag inte ut för 10 år sen. 
Jag slutade träna för drygt 10 år sen, jag tog körkort, jag blev ”bekväm”, jag slutade röra på mig helt enkelt.. - och vips så hände det - Kilona ökade sakta år efter år...
Så äntligen har jag tagit tummen ur för att ta tag i detta.

❤️ Jag vill leva längre, jag vill leva hälsosammare och jag vill må bra.  ❤️Jag tänker börja med att försöka gå ner så mycket som det går fram till Juni. Har hoppats på minst 30 kg, men det tror jag kommer ta längre tid att gå ner.  
Jag har ett medlemskap hos WW i 6 månader och lyckas jag gå hälften av dom kilona jag önskar just nu på den tiden så är det fan bra jobbat! Jag har inget mål att exakt det datumet ska jag vara klar med detta, utan det får ta den tid det tar. 
Jag är medlem i WW för att få tips om recept. Kosten är det viktigaste för mig, för motionen/träning har jag. Det kan vara så att jag lär utöka träningen något, men vi tar en sak intaget.


Hoppas ni alla får en bra start på veckan! 
Vi hörs!! :D Bild nedan:
Jag 2009. Några år yngre samt några kg lättare :O 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln