Snart är det jul igen... 

Alltså det är helt sjukt vad tiden går fort. Det är för tusan snart JUL!!! Det är bara 10 dagar kvar till julafton. Och jag är klar med alla julklappar! Så himla skönt. Kanske är någon julklapp till jag ska köpa, men det hinner jag med. 

Jag har tänkt i flera dagar att jag ska sätta mig ned och skriva ett litet inlägg. Men det blir aldrig riktigt av.
Men nu så, nu har jag tagit mig tid till det.

Det har inte hänt så mycket på hundfronten, då denna pandemi har ställt in hela 2020 och början av 2021 också. Så hundarna och jag har inte gjort så mycket. Och denna årstid så är det inte så roligt att träna utomhus, och försöka få en tid i inomhushallen är ju nästan helt omöjligt. Så jag har gjort som så att jag har utnyttjat min hall hemma, lite trångt.... Men grunderna på momenten (beroende momentet såklart) går att få till. Så Vimsa och jag har tränat på fortsättningsklassen i Rallylydnaden.
Ginnis har fått prova på sök. Fast det blev faktist på Lördagsförmiddagen när det ljust. Hon tyckte det var ganska roligt när hon kom på hur man gjorde. Och att människorna i skogen hade massa smaskens att bjuda på! :) Kanske är något som går att utveckla....? Hmm... Det återstår och ser.
 
Jakten då?  
2 helger på raken så har det inte blivit någon jakt. Det är delvis på grund av att isarna inte vill lägga sig ordentligt. Samt att vi har dom dära gråbeningarna i närheten.. Det är ingen av hundförarna som vill släppa sin hund, och att gå folkdrev är mindre roligt. 
Det har förvisso varit ganska skönt att det har varit 2 ”vilohelger” då jag har haft några otroligt ”trötta” veckor. Jag har varit trött från morgon till kväll, och motivationen till att göra något har inte heller varit så uppåt så att säga.
Men till helgen är det dags för jakt igen, det ska bli roligt. Få komma ut och rensa tankarna lite. Eller rensa och rensa, kanske sortera dom lite. Man hinner tänka och fundera rätt mycket när man sitter på pass ;-)


Vad har ni gjort ihelgen för roligt?
 Jagat, slöat, fixat, pysslat hemma, tränat?
Om ni har jagat, vad har ni jagat och hur gick det?
 
 
Ha en bra start på veckan! :-)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln