Första dagen som "Aston"-anställd och extra jobb. 

Ja, ni kanske såg mitt förra inlägg angående mitt jobb.. Idag gjorde jag min första dag som "Aston"-anställd. 
Äntligen, så hoppas bara att allt kommer att flyta på och att vi klarar oss som nyuppstartat företag i denna pandemi. Många företag har fått "kursa" eller så har dom sagt upp folk för att kunna ha råd att driva företag vidare och det är inte alls roligt. Mitt gamla jobb har som fått sagt upp ett gäng. Lider med dom. 

Men men, det är som det är. Tyvärr så lider alla av denna pandemi. 

Mina kvällsplaner var att börja ta fram lite ljusstakar och se vilka som funkade och inte. Men när jag var på väg hem så ringde telefonen och det var dags för ett eftersök. Det var bara att klä om sig och åka vidare. Tyvärr inget lyckat resultat denna gång heller. Men bilen som hade oturligt nog kört på hade inget märke på bilen. Så jag gick länge och letade efter spår eller en slags märke som kunde förhoppnignsvis underlätta för vart vi skulle börja. Sen hittade jag lite hår, men inget blod eller liknade tecken att det var svårt skadat. Jag tog ut Vimsa, hon var laddad. Otroligt laddad, så vi fick gå en stund innan hon hade lugnat ner sig. Sen närmade jag mig platsen där det hade hänt och hon drog som bara tusan i kopplet. Vi knatade på mer och mer och mer. Hon började ringa och efter ca dryga kilometern runt runt runt så fick jag inse att djuret antingen går undan oss hela tiden eller så fick den inga större skador. Vi får alltid hoppas på det bästa för djuret skull. Lite synd då jag vill ha bra avslut för Vimsas skull, men det kommer det flera tillfällen. Finns så mycket rådjur och hjortar här som springer överallt. ;) 

Nej, nu ska jag dejta soffan en stund innan det är dags att sova. 
Trevlig kväll. 

Alla markeringar är bra utom dom dåliga.
Alla markeringar är bra utom dom dåliga.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln