Nytt samarbete - GL

Helluuuuu! 
Som rubriken lyder så är det ett nytt samarbete på gång. 

Jag gör ett samarbete med företaget Gaston Luga
Ett svenskt företag som gör ryggsäckar och accessoarer. I skrivande stund så väntar jag på min nya ryggsäck. En modell som heter "BITEN 15"". Och jag tror att den har det jag önskar, eller det jag har på min "krav" lista när det gäller ryggsäckar. Den är tymlig, och jag får lätt plats med grejer för att vara borta en natt eller så. Fast i dessa tider blir det lite svårt, men ni förstår vad jag menar. 

Ni kan läsa mer om Gaston Luga produkter på deras sida. KLICKA HÄR för att komma dit. 

OBS! Just nu har dom Black Friday-erbjudande. De har 20% på alla produkter dom har på hemsidan, och sen om ni lägger till min rabattkod "saral10" så får ni yttligare 10% på erat köp. Alltså ni får hela 30%! Fasiken så bra va?! Detta passar perfekt till att köpa lite nya julklappar ;) 

SÅ HANDLA PÅ!!! :D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln