November, fina härliga GRÅA November

Alltså, November och Februari är nog dom tråkigaste månaderna på hela året. Det är mörkt, och mörkt och mörkt. Det händer inte speciellt mycket ska jag tala om för er... ;P Och ännu tråkigare är det nu för tiden när hela 2020 har varit inställt, och det kommer nog halva 2021 vara också. Jäkla pandemi, kan det inte gå över? 
Och kan inte FOLK inse hur viktigt det är att vi håller oss till restriktioner och regler? Nej, folk ska ut och umgås och smitta ner varandra ändå. Jävla nötter. 


Ajja, trött på denna pandemi har jag varit länge. Men mitt i denna pandemi så har jag faktist fått en anställning hos Aston Harald Mekniska Verkstad AB. Alltså är jag kvar där jag har varit sen Mars iår. Så nu är jag inte längre "konsult" utan jag är anställt hos AHMV. Riktigt skönt. Då kan vi andas lugnt en stund. Eller ta det lugnt och lugnt, jag jobbar på precis som vanligt med min tanke är att jag ska försöka lära mig ännu mer. För ju mer jag lär mig och inser vad detta jobb/företag innebär ju roligare blir det. Och så länge man tycker det är intressant och roligt på jobbet, så gör man såklart ett bra jobb. Och det är det jag vill göra, men lite till! :D 

Nej, nu ska jag stänga av datorn och bege mig mot soffan innen det blir läggdags. Ha en bra kväll. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln