Då var man 30

Ja, då har man passerat på andra sidan. För 2 veckor sen iofs men ändå.. Då är man 30 år gammal. 
Fast man blir så gammal som man gör sig till, och jag vill ju typ vara 25 egentligen ;P Så det får vara så.. 

Eftersom jag inte önskade mig något speciellt (jag har det jag behöver just nu) så fick jag lite pengar, presentkort av mina jobbkollegor, kikarsikte (som ska på snart på bössan) och en drös med blommor ;) 
Sen kom mina föräldrar på besök, utan förvarning och grattade mig. Det hade jag ingen aning om =) 
De fick lite fika, sen gick vi ut och åt allihopa. Trevlig Onsdagkväll ändå :) Jag hade tänkt vara utomlands den veckan (har tänkt det ett helt år).. Men sen kom CORONA... Så himla typiskt.. Och så himla opassande ;p 
Det enda som inte ställs in är tiden, den rullar på precis som vanligt ;p 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln