Officeprogram

Hallå på er alla.
Efter att ha jobbat på nya jobbet i några månader så inser jag mer och mer vad viktigt det är med att ha kunskaper i officeprogrammen, och framför allt i excel. En excelkurs online eller kvällskurs borde finnas att gå på tycker jag. Jag har aldrig direkt jobbat så mycket administrativt som jag gör idag. Jag har bara små grundkunskaper i hur officeprogrammen.
För mig är excell bara massa rutor med siffror och bokstäver. Men efter att fått sett lite hur det går till, och excell är ganska spännande att hålla på med bara man kan det. Och det vore ganska skoj att lära sig mer.
Med det jobbet jag gör idag så behöver jag fördjupa mig i detta. Så det vore nog inte så dumt att gå en excelkurs. Får nog kolla upp detta och se hur det ser ut.  

Har ni tips på bra kurser man kan gå? Kommentera här nedan.

Bild lånad ifrån google

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln