Flatcoated Retriever - den mångsidiga rasen. 

När jag ändå är lyrisk så tänkte jag berätta lite hur imponerad jag är av denna ras. Så allsidig på många sätt. 

Iallafall på min Vimsa.
Ena dagen tävling på brukshundsklubbarna, nästa dag är vi på ett skarpt läge på eftersök, sedan med i löparspåret utan problem och sedan en lugn hund i hemmet. Självklart finns det individer som är något eller ingenting alls, men jag har turen att äga en sådan hund som är med på det mesta vi gör. Förutom apportering (som hon egentligen är avlad till) är ingenting hon gör. Apportbockar är lite av våran svaghet.  Men Vimsa är en hund som är allt det där och lite till, en som jag aldrig slutar förundras över.  Visst, hon är snart 8 år. Och jag hoppas på många fler år med henne. Hon får hänga med det mycket, och hon får stå ut med mycket. Men det går ingen nöd på henne ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln