Nä, nu orkar jag inte hålla käft längre

Nu ska bitterfittan vara igång här. 
Jo, efter att ha haft lite ledigt denna sommar ifrån det mesta. Hundträning, media (har endast kikat hastigast), egen träning (som om det vore så mycket!) haha! Men vi måste ju faktist ta tagi det där igen. För i September blir det K9 biathlon lopp! Ajja, det var inte det jag skulle skriva om i detta inlägg... 

Men, som rubriken lyder. Nu kan jag inte vara tyst längre. Nu måste jag få skriva av mig lite. 
JO, denna jävla media som finns. Folk matar ur sig massa saker som inte är sant och vissa folk tror på det. 
Har ett exempel (utan att nämna vem); personen gör en hel del med jaktbrott. Har inte alls någon bra jaktetik. Och sen är det mycket mer som inte tål att nämnas. Och denna person förstår inte det själv. Men när man väl kommenterar och frågar om det är okej att göra så som den hade gjort så får man en spydig kommentar (och massa medhåll från de flesta lär nämnas) och efter några dagar blir jag blockad. Det är inte bara jag som är det, utan det är flera. Och alla dessa personer som har "sagt ifrån" eller gett kritik är blockade. Vet flera...  
 Sen i efterhand har man fått höra ifrån bekanta (som har träffat denna person) att X (vi döper personen till X) nästan gör påhopp för att få samarbeten. X hade handlat något ifrån en affär och när X skulle betala så säger X till expediten något som: "jag ska ha rabatt eftersom jag kan nämna er på min insta och jag har många följare". Typ.  Hörde inte detta själv men det var en annan som berättade detta. 
Men när jag talade med X själv så om man läste mellan raderna på den konverstationen så är det samarbeten som X är ute efter, för ett svar lyder såhär; "Kontot starta jag för att inspirera X att ge sig ut. Men det är lite svårt när man är svartlistad nu från jaktliga företag och folk kommer med kritik hela tiden nu efter ett inlägg. ". 
Hur ska man tolka det? 

Sen så är det som så att X är polisanmäld för dom jaktbrott som har begåtts pga att det var omöjligt att prata lite vett och etikett med X och h*n visade ingen ånger eller lärdom ifrån det som h*n har gjort fel. Därav polisanmälan. 

Ska man försöka bli en stor influencer och få många följare så måste man sköta det snyggt. Har man många följare så får man räkna med det. 

FAN, HUR DUM KAN MAN VARA? GAH, blir nästan förbannad att folk är så dumma... Egentligen ska jag inte bry mig, men ibland kan man inte hålla käft!
Och inte nog med det så har X "startat om" med nytt namn och tror att allt är bortglömt. *suck!* 
Om DU läser detta, som du säkert redan gör så hoppas du kan tänka efter före innan du svarar. 

Det var fredagens gnäll-inlägg ;p 
// Dagens bitterfitta! ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln