2:a veckan är gjord.

1 vecka längre uppåt i landeft (ockelbo) gick fort. Vi har även varit hemma 1 vecka redan. Det vi har gjort på egen hand var en tur till Nora för att såklart äta glass OCH så lämnade jag in min bössa så den kunde kortas något. Hoppas det är det som är "problemet". Min teori är det så iallafall. Så det skulle ta 1-1,5 vecka :) 
Och jag blev inte sommarens "spelare" av oss 4 som var med denna vecka. Synd! Men imorgon kommer mina släktingar, så jag får ta en ny omgång med dom. 

Imorgon börjar Mattias att jobba 1 vecka, och då passar jag på att åka till min sommarstuga med moster och kusiner. Han får jobba och vara ifred och jag tar med mig dogsen några dagar. Sen åker han uppåt igen och jag åker hem för att jag ska börja jobba. Så nu den kommande veckan hoppas vi på superväder när vi är nära sjön och allting. Lite trist är det om det skulle regna en hel vecka.... ;p 

Och nästa Söndag har jag och några till ordnat "säktträff". Vi har hyrt partytält, så vädret är skitsamma. Vi är under tak. Och så är vi utomhus. Alla vi lär tänka "Corona-avstånd" i dessa tider. 

Men här nedan kommer ett litet plock på bilder. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln