En helg helt i min smak. 

Hoppas ni har haft en riktigt bra helg. För det har iallafall jag haft. 
I Fredags blev det en cykeltur med hundarna (som ni ser i föregående inlägg) sen så blev det bara soffläge. Fredagar är heligt att bara ta det lugnt. Man är ganska sleten efter en arbetsvecka. 
Och i Lördags blev det en spontandag ute till skogs. Fiske, grillad älg och massa gott. Och tur med vädret hade vi också. Att lite sol och en dag i skogen kan ge så mycket energi. Gratis terapi likom.

Vimsa fick följa med mig hela dagen. Lite egentid med matte. Så hon blev så bortskämd så. Massa gottgott. 

Och nu är det redan Söndag. Dagarna går alldeles för fort, och vi är snart inne på mitten av Maj redan. Jag hinner knappt med. Dagarna går alldeles för fort! Snart är det midsommar, snart är det höst (30 års firande och älgjakt), snart är det jul igen. Stop the time, plz! 

Eftersom denna dag inte är lika fin som igår så blir det att pyssla här hemma. Ska trimma hundarna (de ser lite ovårdade ut). Sen ska jag börja städa ur ett av våra "brötrum". Slänga saker som inte behövs längre. Men ibland är det långt mellan tanke och handling. Och idag får det lov att bli handling. :D 

Ha en bra dag ni alla. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln