Då var det fredagsmys

.. fast innan fredagsmyset så blev det lite fredagsfys.
Vimsa är friskförklarad så då kan vi ta tag i motionen igen. Erkänner att jag har varit lite lat när hon var "sjukskriven" och inte motionerat så mycket som jag borde. VI har faktist 2 hundar ;p Men ibland blir det inte så ;D 
Och för er som inte vet så har vi "bara" tagit bort några knölar på Vimsa och som vi sedan skickade vidare för analys. Det var 3 godartade tumörer, som TUR VAR. Hon är medicinfri, äter normalt igen och så har ärren läkt fint. Så med andra ord "friskförklarad" :)  Hon har lite kala fläckar efter att dom har rakat henne men vad gör det? Sen har hon fina ärr, men en skönhet ska ju ha lite skönhetsfel ;D 

Och ihelgen så har jag 0 saker planerat. Alltså ingenting. Annars hade jag varit på Gotland på 2 dagars hundutställning. Hade varit sjukt trevligt och på Gotland ska det fara fint vid den här årstien. Har aldrig varit där. Men tyvärr så är allt inställt på grund av Cåröåna.  :( Riktigt synd... 

Men men.. Annars hade det varit trevligt att sätta sig vid en åtel och vänta på att grisarna ska dyka upp. Men eftersom jag inte har någon jaktmark häromkring så blir det svårt. Och grisar i mina hemmatrakter finns det väldigt lite. Och eftersom vi har dåligt på våra traker så är det dåligt med åtlar också. ;p Lite synd. 
Men jag får försökta blinka lite med mina charmiga ögon så kanske jag får följa med någon  grisjägare ut eller prata med bönder här i närheten. Bönderna häromkring har stora problem med vildsvinen. 
Ja, vi får se. Ska bara leta rätt på några bönder! ;) 


DU SOM LÄSER KANSKE BOR I NÄRHETEN KARLSKOGA OCH VILL HA MED EN TJEJ SOM MIG UT?
OM JA, hör av dig såklart. ;)  Jag är faktist snällare än vad jag ser ut ;)

Men nej hörrni... Nu får jag nog faktist ta och runda av här och inta soffläge. 
En kall öl, lite snask och en bra film. Det är fredagsmys! 

Ha en bra start på helgen. :D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln