Sista Tisdagen i April

Hej på er alla.  
Som ni ser så har jag faktist klippt av mig håret, eller klippt av och klippt av. Det är något kortare än vanligt. Jag är väldigt ovan. Så jag lär fixa till håret nästan varje morgon om jag inte ska ha det uppsatt, för jag har världens "ankstjärtar" (ni tjejer vet vad jag menar...) annars om det inte fixas. Så antingen lite lätta lockar eller så får det bli platt. Eller så kör man det lättaste - uppsatt! ;) 

Och en annan sak. Vet ni vad jag har gjort? 
Mitt abonnemang har förnyats och jag tog med en telefon. Hade mina planer på den nyaste Huawei igen (P40) men eftersom dom inte är sams med google riktigt än så finns inte alla behövliga appar än. Så Huawei får komma igång med allting igen innan det blir en Huawei igen. Och Samsung är ingenting som tilltalar mig, och det har den aldrig gjort heller. Så det fanns inte så mycket till val kvar... 

Såååååååååå, jag är gått och blivit med iPhone igen.... ;P Tada!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln