Viltspårsbrudar

Igår la vi viltspår till båda brudarna. 
Och Mattias la ett skitsvårt till Vimsa. Medans jag var snäll och la väldigt lätt till Ginnis. ;p 

Vimsa börjat bra, hon var på spåret bra länge i början. Sen så hade Mattias gått "nära" så hon fuskade lite och hoppade på en annan bit av spåret. Hon fick upp det istället. 
Det jag lär lägga till här är att detta spår var på en stor åker, samt att det springer 7 rådjur där hela tiden. 
Men hon forsatte spåra på det. Sen tror jag att hon gick på färska rådjurspår. Så vi fick faktist hjälpa henne LITE, men sen var hon på spåret igen. Och denna gång så användes inget blod alls. Bara en dragen klöv. 

Som ni ser, hon är VÄLDIGT stolt över den där. :D 

Ginnis då? 
Jo,  hon tog spåret väldigt bra. Och hon har blivit väldigt självsäker i spåret, så jag blev väldigt imponerad av henne. Och där jag hade gjort en vinkel så gick hon åt "fel håll", men där fann hon en annan klöv som jag INTE hade lagt eller gått. Så då fick hon beröm för att hon hittade en extra, men då fick jag ta tillbaka Mattias och Ginnis till där dom gick "in" så de skulle komma på vinkeln igen. Och då fick dom åt "rätt" håll. Och även hon fann sin "rätta" klöv. Hon var nog malligast av dom alla. Så det får nog bli ett anlagsprov för henne iallafall! :D 

SÅ ja, gissa om jag hade 2 TRÖTTA hundar igårkväll? ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln