KONKURS

Idag jobbar jag åt ett bemanningsföretag (iKett)  och jag var uthyrd till företaget Blue Future i Kristinehamn. När jag gav mig in i detta "konsultuppdrag" så visste jag vad jag jag gav mig in på. De var redan i rekonstruktion. 
Men det var en chansning  som jag tvungen att ta, för att komma vidare. 
Fast vi hade gått med väldigt mycket plus sista 3 månaderna (fast under rekonstruktionen) så blev det konkurs

Så i Tisdags blev jag uppsagt utav iKett. Fast man har ett avtal med dom i 6 månader att de ska fixa jobb åt mig så ringer han och säger upp mig ändå. Konstigt med bemanningsföretag. 
Jag vet att jag har en tjänst som MÅSTE vara någon på, så de gör allt dom kan att ha kvar mig. 
Det är även upp till konkursförvaltaren hur vi kommer att fortsätta detta. Eftersom jag "bara" har en vecka kvar på företaget så ska detta bli spännande och se hur det blir. 

VDn sa samma dag som han kom och berättade detta för oss att det finns många intressenter (redan!) som har hört av sig till honom. Så det kanske finns en back-up plan ändå? Vet att jag har fackliga representanter bakom mig också som kan styrka upp detta. 
Men det får ske snabbt, för nästa Tisdag kanske(!) jag gör min sista dag. 
Så jag hoppas med alla tummar och tår att detta kommer bli bra snarast. För jag trivs som tusan på jobbet, samt så klickade jag ganska omgående med kollegorna. Skulle bli så tråkigt om det inte blir någon fortsättning. 

Så, som sagt. Bara att hålla tummar och tår. Hopper är det sista om överger människan. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln