Corona (covid-19)

Ingen kan ha missat att undgå att hela världen är drabbad av Corona?  Att snart ALLA är i inlåsta för att inte sproda denna smitta? Nej, tänkte väl det. Sen är det även influensa tider. Visst det är inte alls roligt, men jag tycker medierna överdriver något. Jätte synd om dom som har avlidit pga denna sjukdom, och det är speciellt dom äldre samt dom som har en bakåtliggande sjukdom. Så självklart är jag rädd om mina nära och kära, inte vill jag att dom ska bli drabbade och ingen annan heller såklart. Men som jag sa, det börjar gå till överdrift.
Eller borde jag oroa mig? Jag känner mig inte direkt orolig och rynkar näsan åt det. Men frågan är ju om jag kanske borde backa ändå? För det blossar ju upp mer och mer? :O Ajja, det återstår och ser..  

Här nedan får ni en bild som jag har tagit från nätet som särskiljer dessa olika sjukdomar åt.
Förkylning, Corona och Influensa. 

Men det sjukaste av allt är att de flesta (inte alla), men de flesta köper på sig lager på lager med toalettpapper... Toalettpapper...?! Det är inte många affären som har hyllorna fulla med toalettpapper. Det är mest tomma hyllor. Om inte dom precis får hem, men då är det en hel del som är där och köper upp allt. 

Så toalettpapper ska rädda oss från detta viiiiiiirus! Hejja! ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln