Inredning

Inredning är inte min starka sida. Jag har några gamla tavlor hemma på väggarna som jag har haft sen min första lägenhet. Jag är helt värdelös att hålla på med inredning. Tänk om någon av mina vänner och bekanta kan komma hem till mig och fixa min inredning? ;) Enkelt och simpelt. Bara berätta för mig vad jag behöver handla hem liksom.

Men just nu håller vi på att renoverar lite hemma, så då blir det att man köper hem lite nytt på väggarna. Även lite nya mattor samt gardiner ska köpas när det är klart. 
Har sett att många har posters med olika motiv på nu för tiden. Kanske vore något. Det finns ju massor med posters online att köpa, så jag får väl ta tummen ur och kika lite på det. För visst vore det asläckert med lite nya tavlor samt posters till ett nytt och fräscht rum? :D

Ett liten renovering i ett av våra extra rum. 
Så då blir det självklart ny inredning! ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln