En Söndag i Mars

Idag har det varit en ganska lugn dag. Igår var det ännu lugnare, var inte så pigg efter Fredagens bravader. (A) 
Men idag kom faktist mamma och pappa på lunch, de ville se på nya rummet som är klart nu. Så vi håller på att flyttar tillbaka allt som ska vara i det rummet. Samt att vi håller på att rensar massa skit som ingen har rört liksom. Nyttigt och behövligt. 

Sen på eftermiddagen tog jag med mig hundarna ut till skogs så de fick springa av sig lite. Jag tog cykeln, jag har inte lika bra kondition som  dogsen har. Men det håller jag på att tränar upp. Ska ju iväg på 2 lopp i sensommaren så den måste ju såklart bli bättre. Så lär ta tag i det där igen, har vart lite slött med löpning denna roliga och blöta "vinter". Men nu börjar det bli ljusare på kvällarna och bättre väglag så snart finns det ingen återvändo. :P 

Efter det har hundarna fått sig en dusch (dom var inte svarta efter turen) och sedan har det varit soffläge. Nu är dom rena och mysiga.... tills de kommer ut igen ;p 

Ajja, nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det nog ännu mer soffläge ;p Adios. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln