7 Arbetsdagar har gått på nya jobbet

Ja, det har redan gått 7 arbetsdagar på nya jobbet. Jag trivs otroligt bra med mina kollegor. Och jobbet i sig är ganska mycket att ta in eftersom det är ett program som jag inte har jobbat  i förut. Men jag lär mig något nytt varje dag och jag är helt slut mentalt när jag kommer hem. :p 
Såhär mycket har inte hjärnan jobbat förut! ;D Men bara jag kommer igång med programmet på egen hand så kommer detta bli kanon. Bara dom kommer ur denna rekonstruktion, så kommer allt bli kanon! :D 
Längtar redan tills jag blir "självgående". Stackars dom som får ta hand om mig hela tiden och försöka sköta deras egna arbetsuppgifter ;p 

Jag trivs ganska bra att vara kontorsråtta! :D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln