En blåsig Söndag

Idag var tanken att jag skulle jobba. Eller det var egentligen en av mina schemalagda jobbhelger men idag fick vi vara lediga. Vi fick ta ut såndär minustid som man har när det är lite att göra. Och jag tackar inte nej till en extra ledig dag. Det är ju mycket skönare att vara ledig när man VET att man skulle ha jobbat egentligen ;)
 Eftersom det blev extraledigt så tänkte jag ta en cykeltur med hundarna på vårat braiga cykelställe, men det har varit storm ute hela dagen och sen massvis med regn. Så det sket sig. Får bli under veckan.

Vilken Februari vi har.... Suck! Hade hoppats på några centimeter med snö, men icke. 

Men hundarna behövdes trimmas lite inför kommande aktivitet. Så båda fick vara uppe på trimbordet en stund. Vi ska iväg på Degerfors Inofficiella utställning på Lördag (22Feb). Ska bli roligt då jag har anmält båda 2. Och roligt för Vimsa att få vara med lite också. 
Sen blev det en liten prommis mellan alla skurar, sen så blev det lite plock här hemma, samt en liten fika med gubben innan det blev att åka iväg på årsmöte på DBK BK.

Efter årsmötet så fick det bli träning med hundarna inne, för regnet föll ner (och faller ner än). Vimsa är även i löp, så hon är riktigt "vimsig" just nu. Höhö. 
Men vi lär komma igång med träningen snarast, för till våren kommer det att tävlas. Eller jag kanske MÅSTE anmäla till tävlingar så jag verkligen MÅSTE träna. Då är det ingen återvändo. :D 

Yeeey, im back!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln