Nu börjar saker rulla på... 

Alltså, om exakt 2 veckor idag så börjar jag mitt nya jobb.
Nytt jobb, nytt folk, nytt ställe, nya områden, nya möjligheter och ny karriär. 
Jag tycker detta ska bli så himla roligt, och längtar så efter att få börja där.
Jag har endast 10 arbetsdagar kvar på Ovako. Nu går det snabbt, och snart är jag där. På mitt nya jobb!
2 stora och glada tummar upp för det!

Vad händer med hundarna och vad ska dom få göra detta år? 
Båda hundarna ska få ställas ut på Degerfors inofficiella som är 22 Februari. Vimsa är faktist fin, men hon behöver bantas lite innan. Så hon går på diet! ;-) 
Vimsa har jag anmält till lydnadskurs som börjar till våren, ska bli riktigt kul att få komma igång igen. Och jag vill ju såklart starta klass 1 iår. Bara vi får till det där sista, så går det att starta. Samt att jag ska börja komma igång med Rallylydnaden. Vi behöver göra något annat också, så varför inte köra lite Rallylydnad? ;) 

Ginnis ska få ställas ut och komma igång mer med lydnaden hon också. Kanske rallylydnad där också? samt ska vi fortfarande jaga domn där certen. Nu framöver när jag har lediga helger så är det bara att åka! ;) 
Love free weekends! :D 

Men för att göra allt detta möjligt så tackar vi såklart världens bästa sponsor.
AlgGuttens Hundmat. Utan er kommer vi verkligen inte klara av detta. Så underbart att veta att ni är med oss under denna resa. Stort tack till er! 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln