Jag kan fortfarande inte fatta..

... att jag har sagt upp mig. Från min fasta tjänst, från min "hemort", från min trygghet. 
Men Hällefors kommer alltid vara mitt hem, oavsett vart jag kommer befinna mig i landet. 

Det är fortfarande blandade känslor; ledsamt för att lämna nuvarande kollegorna, nervöst att åka till ett nytt ställe, nervöst att lämna min fasta tjänst, spännande att prova ett nytt ställe, roligt att träffa nytt folk, kul att prova något nytt, roligt att få visa mina kunskaper på ett annat ställe. 
9 år till sommaren har jag varit trogen Ovako-medarbetare. Och ja, det har varit lärorikt och intressant. Har lärt mig mycket på mina år här, och mycket kommer jag att ta med mig till nästa jobb. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln