Nu släpper vi bomben.

Nu äntligen är det klart.
Nu är alla pappren påskrivna så nu kan jag släppa denna bomb.

Med otroligt blandade känslor så har jag nu valt att säga upp mig från 9 års trogen tjänst på Ovako i Hällefors och beger mig på nya äventyr. Ett nytt jobb som "produktionadministratör" på Blue Future i Kristinehamn. Närmare att åka till jobbet, samt så mycket bättre väg. 
Ett dagtidsjobb som passar mig mycket bättre, och som gör att jag får mina lediga helger. 

Kommer sakna mina nuvarande kollegor, men tur jag får umgås med dom 1 månad till! ;) 
Det ska bli riktigt spännande att prova något nytt, men det är även läskigt att komma till ett helt nytt ställe.  
Men bemötandet jag fick på nya företaget kändes så bra så detta kommer att bli toppen! :D

År 2020 börjar faktiskt riktigt bra ändå. ✨

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln