Sammanfattning av 2019

.2019.

Då var det dags för yttligare en årsresumé. Åren går så fort.
Men detta år har varit väldigt blandat med olika aktiviteter, inte så mycket tävlingar med andra aktiviteter.

I Utställningsvärlden med Ginnis så har vi varit lite här och var i Sverige. Från norr till Söder. Träffade gamla bekanta när vi var Norrut och tävlade. Riktigt roligt! Va som vi hade setta igår! Synd att tiden inte räcker till alla gånger bara.

Vimsa har däremot haft ett mer aktivit år.
Vimsa och jag var med i tidningen LAND. Se artikeln HÄR.
Tävlat SM i viltspår för SSRK. Vi har sprungit 2 st K9-biathon lopp. Ett lopp i Segersjö och ett lopp för MuddyPaws i Stockholm. Trodde aldrig att vi skulle göra något sånt, men fan så kul det var. Hade med mig min trogna kusin och vän, Ebbah, i loppet i Segersjö och sen skötte hon markservice när vi var i Stockholm. Det blir väl fler va Ebbah? ;)

Mattias och jag lyxade till det med lite semester. Vi var till Prag, och dit åker jag gärna igen. Så himla vacker stad. Vi tog även lite sommarsemester och åkte till flygplanmuseét i Linköping.

Får tacka våran sponsor AlgGuttens Hundmat för att ni ser till att mina hundar får det bästa fodret så de orkar med allt tok vi hittar på. Vi hoppas på ett lika aktivt 2020!

Vad ser vi fram emot 2020?
Att det blir fler utställningar, fler k9-lopp, ta tag i hundträningarna/tävlingarna, prova på en ny hundsport (skulle ha gjort det iår, men ibland blir det inte som man har tänkt sig), mera jakt såklart samt ha ett skadefritt år.  

Jag och tjejerna ser fram emot 2020 och hoppas på många framgångar i hundvärlden.

GOTT NYTT ÅR! :)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln