En jaktdag i December som slutade sådär

Vilken härlig start på denna jaktdag.
Först ösregnade, sen kom det snöflingor stora som tusan och sen försökte solen skina igenom. :)
Men tyvärr inget vilt i syne, bara några homo sapiens ;D  höhö!

Men sen hörrni, skulle vi iväg på ett nytt ställe för att se om det fanns nå vilt där. Men efter att ha åkt en stund på dom underbara skogsvägarna så VIPS, där satt jag fast.. I en backe dessutom. Det gick inte att backa ner igen eller köra fram. Tur så har jag så snälla jaktkamrater som hjälpte mig med bilen! Stort tack till dom! :D 

Fick avbryta för dagen då vägarna "längre in" i skogen var alldeles för dåliga... :/ 
Så chansa aldrig med en framhjulsdriven bil på dåliga vägar. Ni ser ju hur det gick för mig ;D
Hoppas ni andra hade ett bättre avslut på denna jaktdag än vad jag hade! :)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln