Älgjaktsveckan är slut & verkligheten har kommit ikapp

Ja, tänka sig att älgjakteveckan har passerat, och det gjorde den i en sjuhelsikesfart.
Men vilket skitväder vi har haft, det har ju regnat HELA veckan i stort sett. SÅ bättre tur med vädret framöver hoppas vi.
Jag har även hunnit jobbat i några dagar. Så nu är det helg igen, och en ledig helg. När jag menar med ledig helg, så är det så att jag inte ska jobba ;p Och ihelgen blir det jakt igen. Vi har ej skjutit fullt, så vi vet vad vi har att göra på helgerna framöver. Så laget ska jaga imorgon och på Söndag, men jag blir med på Söndag. Kan ju vara skönt att vara hemma lite också eftersom jag bodde hos mina föräldrar över en vecka. =) 

Här nedan kommer lite blandade bilder ifrån älgjaktsveckan. 

Sådär ja, nu ska jag se till att gubben i huset har maten färdigt. 
Kocken (jag!) kan inte laga mat ;)

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln