Det här med städning...

​Alltså en sak, som jag tycker är så himla tråkigt (som jag även tror att alla tycker) är nämligen städning. Jag har 2 hundar som hårar ner jämt, kan inte städa varenda dag.
Men man får göra det 2-3 gånger i veckan. Men tänk om man hade en som kom och städa åt en? Gud så skönt!  Jag menar, när man är hundägare så förstår i alla fall dom vad jag menar med att det är stökigt. Det ligger reklam på matbordet, det är lite disk här och där (den disk som man ej diskar i maskin), det ligger hundleksaker lite överallt mm.
Tänk vad härligt det vore med hemstädning? Med rätt pris, så skulle jag lätt boka hemstädning. Kanske inte varje vecka, utan en större städning en gång i månaden. Även byta gardiner (kanske inte varje månad, när det är läge) och sen även ska det ingå att byta sängkläder. Det enda jag skulle behöva tänka på är att ”hålla” det rent vardagligt. Vad lätt det vore då.
Har ni hemstädning? Och i såfall, är ni nöjda med det?

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln