Nu är det inte långt kvar till semestern

Oj, över en månad sen som jag skrev något här. Men det har inte hänt så himla mycket som tur är. Livet rullar liksom bara på ;p

Men det har varit 2 hundutställningar för Ginnis. En i Vänersborg och en i Leksand. Resultaten hittar ni på Ginnis egna sida, där kan ni även se kritik. 
Och just ja, även Alfta och Sunne, men de har jag inte hunnit skriva in än men det kommer ;) 
Med Vimsa så har jag lite planer, men har ännu inte knäckt den där nöten som jag länge har pratat om. Sen så är jag inte lika nördig i min hundträning som jag en gång var. Men det kan ha att göra med hur jag jobbar, jag jobbar ju nästan jämt känns det som. :/ Hoppas det blir bättre.. 

Annars så har vi hunnit med att firat Midsommar och bara varit.
Tränat lite markeringar i viltspåret för Vimsa och lagt ett anlagsspår till Ginnis. Tanken är att få igång henne mer och mer i viltspåret också.  

M gick på semester 2 veckor före mig, så han har varit hos sina föräldrar 1 en vecka med Ginnis. Jag har haft Vimsa här på "hemmaplan" och också tagit det lugnt. 
I Fredags var vi ute och åt med jobbet, så trevligt. Och i Lördags var det fest i krokbornsparken. Det var Ole-Ivars och Black Ingvars som spelade. 
Tur jag har så snäll släkting som kunde ta Vimsa på natten så ja kunde gå ut och roa mig! Och det var det värt, hade så himla roligt! Tack för den utekvällen tjejer! <3 Och jag träffade massa roligt folk. Inte ofta man är ute på gamla hemmaplan! ;) Men hade så kul! :D 

Och självklart så har jag haft egentid med min bästaste Vimsa. ❤️
Ganska bekvämt att "bara" ha en hund hemma. Men idag så kommer både M och Ginnsan hem. Då är båda 4benta hemma igen. Då är det full rulle igen ;) 
Och inte nog med det, har fått hem en 2 bent kusin från storstan också i ett par dagar.. ;p
Men ger man henne tillgång till Wi-Fi så klarar hon sig utan problem ;)
Lite mat och internet. Dagarna är kompletta! HAHA!

Sen så får vi ladda inför SM:et nästa helg. Ska bli sååååå kul! 
Så nej, nu är det inte längt kvar till semestern. Jobbar hela v29, sen så! 


Ha en superduper sommar så hörs vi snart igen. ❀ 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln