TEAM ALGGUTTEN

Vi har nu ätit (eller hundarna har) AlgGuttens Hundmat April 2018. Ginnis fick börja äta det också när vi fick hem henne såklart. Vad annars? ;) 

Och under dessa 9 månader så har jag märkt att dom fäller väldigt lite, blanka pälsar, bra avföring, bra klor och framför allt så är deras aptit större än någonsin ;p Vimsa har aldrig varit så noga med mattider som hon är nu. Ginnis tillochmed föredrar hundmaten före godis, och då är det mer än godkänt! 

Och det jag mest är imponerad över är över deras miljötänk på sitt foder. Från Juli 2018 är AlgGutten VÄRLDENS FÖRSTA hundfoderföretag som klimatkompenserar sina produkter MINST 100%.

Vi alla tänker ett eller annat sätt på miljön genom att sopsortera, tvättar endast fulla maskiner, har LED-lampor i hela hemmet (eller släcka helt i dom rum man inte anväder), promenerar/gå till jobbet etc.
Men det är inte många som tänker på är att även våra hundar har en viss klimatpåverkan. Jo, det är sant. Men det som är så himla bra är att AlgGuttens Hundmat har tänkt på våra hundar för dom klimatkompenserar sina produkter med minst 100%.. ♥  Ni är bäst!

Ge din hund klimatsmart foder! 

TEAM ALGGUTTEN ♥Algerna i fodret bidrar till:
• blankare päls, minskad fällning
• ökad pigmentering
• förbättrar immunförsvaret
• stärker benstomme, senor, leder, tänder och klor
• ger en allmänt friskare hund!

Ni kan läsa mer på deras hemsida: http://www.alggutten.com/

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln