Det är mycket nu...

Det är så svårt att skriva när man inte kommer på något konkret att skriva om. 

Men det jag kan säga är att det är mycket just nu. Det är årsmöten på klubbar som jag är med i. Då ska verksamhetsberättelser, verksamhetsplaner, budgeter, extra möten osv in. Sen ska jag på en kickoff med FRK ungdomsgäng. Ska bli roligt att träffa dom tjejerna, och vi ha möte och planera hur 2019 ska se ut. Så det ska bli riktigt roligt att få bolla lite ideér! 

Men annars då: Vi tränar varje dag, varenda lediga minut!! TRÄNA TRÄNA TRÄNA!
Haha nej  nu ljög jag! Men vi tränar väldigt lite nu på vintern. Det blir liksom som ett uppehåll med det mesta då. Vi tränar lite då och då när det passar oss. Ganska skönt faktist! ;) Har inte det behovet att man måste träna jämt. 
Jag längtar till våren och sommaren då man kan träna hund till sent på kvällarna. Man bor nästan på hundklubben på våren och sommaren. Och från och med iår så ska jag börja tävla och träna för en annan klubb. Ska bli så roligt att få träffa och umgås med nya människor. 

Men innan våren kommer så måste vi stå ut med snön ett tag till, men sen så. :) Vi hörs!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln