Stockholms Hundmässa, julledigt och vad händer framöver.

Kan börja detta inlägg med att det var 1 helt år sen som jag och Maya var i rasmotern på Stora Stockholms Hundmässa i 2 dagar. Och så roligt vi hade. Och tänka sig, jag hade ingen hund med mig som jag kunde ställa. Ingen stresshelg, inga speciella tider att passa, bara en lugn och mysig helg. En helg med min Maya, min bästaste bästaste Maya! <3 En sådan cool, social, mysig, busig och enkel hund som verkligen älskade alla - stora som små. Och jag fick äran att vara din ägare! Tur vi fick en hel helg tillsammans, bara du och jag innan det var dags för dig att vandra vidare... Och tyvärr så fick du göra det alldeles för tidigt. Hade velat haft kvar dig i några år till. Men tyvärr inte. Saknar dig varje dag, varje minut och varje sekund som går. </3 

 

Så laddad jag har varit i en hel vecka för att ställa ut henne i Stockholm. Så kom äntligen den efterlängtade helgen! Jihuu, hade typ packat flera dagar innan. För nu börjar det ju gälla på riktigt, första gången som det kommer att "synas" i internetvärlden. Första gången i JUNIOR-klass.  
Men våran premiär i Junior-klass började med ett VG. (Jag blev helt paff).. 
Men enligt kritiken så är hon under utveckling och behöver stabiliseras.. Och jämförde man med dom andra juniorerna så syndes det att dom var lite äldre. Ginnis blev 9 månader 3 December och dom andra som var med var typ 6 månader äldre ;p Så det var lite skillnad.. Haha!
Kritiken kommer att komma ut på hennes sida inom kort
Men hon är så fin och har ett sådant fint och vackert huvud. Så detta kommer att bli så bra!!!!
Vi laddar om till MyDog ;) 


Så nu har vi lite vila innan nästa äventyr. Även jag har julledigt ett tag. 
På Juldagen så ska jag och Vimsa åka tåg från Sandviken till Kopparberg (vi firar jul hos hans föräldrar iår) där pappa ska hämta oss. För på annandag jul ska jag och Vimsa tävla i lydnad. Det ska bli så spännande och roligt. Så vi håller på att finslipar det vi har fått minst poäng på. Typ apporten och inkallningen. Inkallning önskas mer fart i, och apporten vill hon knappt ta. Haha en apportör som inte vill apportera? Ja, jag har funderat samma sak i 5 år nu ;) 
Sen så blir det faktist MyDog i januari med Ginnis, så bättre lycka då hoppas vi! :D 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln