Varmt och skönt(?)

Vi har verkligen haft det bra med vädret sista tiden. Förutom på Midsommar då. Då var det mulet och lite grått såklart. Men resten av helgen var det bättre. Hur har eran Midsommarhelg varit? :D 
Och sen har jag hoppat på skiftjobb fram till semestern, men det är lite för att en är borta och att vi ska lära upp en sommarjobbare. Hur det ser ut efter semestern får vi se. Jag kan inte göra så mycket med lillan nu ändå, så då kan jag jobba skift en stund ;p Skönt med lite blandade arbetstider (+ mer lön). Och vi gick på ledigt i torsdags, och skulle egentligen jobba (vi är lediga storhelger) till Söndag. Men då var det röda dagar. Och vi hade ledigt enligt schemat mån, tis och ons. Så jag fick nästan en veckas ledigt! ;) Nej, jag klagar inte så mycket faktist! (: 

Men det har märkts att det har varit värmt (svårt att missa det liksom!?) för hundarna har inte alls varit pigga. De har mest legat still och inte velat gjort så mycket. Man får nästan tvinga ut dom. Och långpromena med Vimsa har det inte blivit på länge. För varmt. Man får ta en sväng på kvällen när det har svalnat av. 

Och ja, idag åkte M till sina föräldrar i en vecka. Han tog med sig hundarna upp, så jag blev gräsänka! ;D Vad ska jag nu göra om dagarna när jag inte har hundarna hemma? ;p 
Ja, sånt som händer. Tur det finns andra hundar att låna om saknaden blir för stor! ;o 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln