Tuff dag och och 3 år.

(Året på bilden stämmer inte). 

I Onsdags blev det en tuff dag. Då hämtade vi hem askan ifrån min älskade Maya. Och även så hade dom gjort ett tassavtryck på henne utan min vetskap. Så himla gulligt av dom. <3 Kan inget annat än att tacka för all stöd ifrån Evidensia Karlskoga. Ni var till stor hjälp!!
Tack för allt! 

Det går dagar ibland som jag bara väntar på att Maya ska komma och trängas i soffan, buttas med armen osv. Men sen kommer jag på mig själv att det inte kommer att hända. Hon finns inte längre vid min sida </3 Hon kommer ALLTID finnas i mitt hjärta!  

 

I Onsdags firade vi 3 år tillsammans (redan!).. Tänka sig att tiden går så fort. Och snart är vi sambo på riktigt, och får hem en liten bebis. 
Vi bokade bord på Woody's i Karlskoga. Men visst var det trevligt, men jag kände att jag inte alls var på humör för något jätte firande. Knappt maten smakade bra. Men det var mest för att vi hade hämtat askan. Då kom alla minnen tillbaka. 

Mattias vet att jag älskar han, fast jag kände mig frånvarande så vi får ta igen denna dag någon annan gång. ❤ 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln