Åka på resa eller man får ändra livssituation.

Ja, ibland kommer vi till sådana tillfällen som vi åka någonstans utan sin 4benta vän, eller att man får byta arbetsplats och byta skiftgång så det krockar osv. Då är det så skönt att veta att det finns hunddagis och hundpensionat som vi kan lämna
våra älskade vänner när ingen annan kan ta dom.

Det hände mig, att jag fick byta från dagtid (7-16) till skift.
Då hade jag inga möjligheter att åka hem och rasta hunden alls på lunchen. På några dagar fick jag akut lösa det med hunddagis, och som TUR var så hade hon plats. Jag känner hon som har det dagiset, så jag hade inga problem alls att lämna dom där. Så jag körde dit dom på morgonen och hämtade dom på kvällen. Men det är inte alltid att alla har som tur som jag hade med att få plats så snabbt.

Sen så skulle jag absolut lämna dom på hunddagiset/pensionatet om jag skulle iväg och
resa. Jag litar på henne fullt ut.
Men skulle jag inte ha en sådan bra relation med henne så skulle jag självklart leta på
något annat som jag tycker känns bra. Det måste kännas bra för att man ska kunna lämna
ifrån sig sina hundar.

Det jag tycker ska ingå på ett hunddagis/pensionat är såklart rastning, även ge dom mat
(för dom som vill).
Men det finns andra som tycker olika, så vissa kanske vill att dom ska göra mer saker.
Det är upp till hundägaren att kolla upp hur dom vill ha det.

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln