DU finns inte längre :'(

Det hände det som inte fick hända. Inte än på några år iallafall. Hade hoppats på många fler år med dig. Men så är det ju såklart inte. Det blir aldrig som man vill. Varför just du?! 

För exakt en vecka sen så märkte vi att du var annorunda. Väldigt annorlunda. Och du var väldigt seg, så seg brukar du inte vara. Sen hade hon haft diarré och spytt 2 ggr, samt så drack hon oerhört mycket vatten. Jaja, hon var väl dålig i magen så vi får väl avvakta och ha lite is i magen. Sen så var hon väldigt svullen runt buken.. MEN TÄNK om det var något, så jag ringde Evidensia i Karlskoga. Fick en tid ganska omgående, dom har ju faktist helgöppet. Men efter allt vi berättade till vetrinären så sa hon att det lät precis som livmodersinflammation. Det blev röngen, samt ultraljud då det visade sig att det var livmodern som var förstorad. Okej, men det blev operation. Vad skönt att det "bara" var livmodersoperation. Så vi åkte hem och åt, jag duschade och vi tog det lite lugnt.

SEN ringer vetrinären, 1,5 h för tidigt. Jag tänkte direkt "nej, nej, nej....!!" och då berättade hon det att när hon hade öppnat henne för att börja op:n så hittade dom fullt med blod i bukhålan, och att det var en tumör som hade spruckigt i mjälten. Hon hade timmar kvar att leva.  Jag blev ställd!! Hon skulle ju "bara" operera livmodern... Vetrinären sa även att hon blev också helt ställd, detta var inte alls vad hon hade trott. Hon var inte heller beredd på detta. Då tog jag beslutet att låta henne få somna in där hon låg. SÅ vi åkte tillbaka till djursjukhuset, då möter vetrinären oss och säger att dom inte har vågat flyttat henne ifrån operationsbordet för att hon var så i så dåligt skick. 
Och ingenting har varken jag eller Mattias märkt på henne innan. Hon var lite "seg" på lördagen, men så kunde hon vara när jag och Vimsa var ute på något. Lördag kväll märkte vi ingenting heller. Allt började på Söndag morgon. 
Jag kan inte fatta att allt skedde så fort. Hallå, hon skulle ju bara opereras!? :'( 
Min bästa bästa bästa Maya.  Du var min första hund, min första egna hund. Du lärde mig så mycket på den tid vi fick tillsammans. Dig kunde jag ha med överallt, och alla älskade dig. Du verkligen charmade alla, oavsett om dom gillade hundar eller inte. Du är verkligen något speciellt, och kommer alltid vara my number one.
Oj jag blir alldeles tårögd medans jag skriver det här... :(
Jag har sagt det förut, och det tåls att sägas igen: ALLA BORDE FÅ HA EN MAYA I SITT LIV!!! <3  Och det fick jag, tack för allt kära vän. Var var mig trogen i många år!
Saknad så enormt!!!!! Vi ses i nästa liv. <3 
 

R.I.P
LP1 Gunway's Expect A Great Time - "Maya" 
20101129 - 20180225
Always in my mind

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln