Per Jensen

Jag kan börja med att säga att jag inte blev besviken på föreläsningen. Hade gärna lyssnat ett par timmar till med han. Jag tyckte till och med han kom med väldigt bra saker så jag köpte hans senaste bok. 

Jag har inte läst boken ännu, men jag ska göra det. Har bara inte haft tid! ;D
Det står mycket intressanta saker som man skulle kunna ha med i kurser. Vi ska ha instruktörsmöte nästa vecka och då ska jag och Sus ta upp lite ifrån förläsningen samt lite ur boken.
Men jag har skumtläst lite, och tycker att en del av innehållet är värt att ta upp.

Ifrån bokus sida:
"Tillhör du dem som tror att hundar inte kan tänka i flera steg och att de inte har någon tidsuppfattning? Att de är färgblinda och måste ha en stark ledare för att må bra? Eller att hunden lyssnar mer på ditt tonfall än på själva orden när du pratar med den? Då har den nya forskningen en del överraskningar i beredskap.

Mycket av det man trott om hur hundar fungerar har visat sig vara helt fel. I Den missförstådda hunden berättar Per Jensen med saklighet, humor och värme om hur forskarna avlivat den ena myten efter den andra. Du får bland annat veta hur det kommer sig att hundar inte kan dricka vatten utan att spilla över hela golvet, varför det är helt rätt att trösta dem när de har gjort sig illa och hur mopsars synsinne skiljer sig från vinthundars.
"

Så ni som har chansen att åka och lyssna på Per, gör det! :D

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln