Då var MyDog över.. 

Ja, då var MyDog över. 
Torsdag och Fredag var det som Vimsa fick ställas. Och det gick helt okej ändå ihelgen. 
I Torsdags blev vi placerade 4:a i Ökl med väldig fin kritik. 
I Fredags ett VG med också helt okej kritik... MEN nu ska ni få höra. En halvtimme innan ringes skulle startas så får vi reda på att domaren är dålig, så vi skulle skjuta fram en timme. Okej, det funkar väl. Men sen kom domaren (Annukka Paloheimo) och visade sig, hon va helt likblek i ansiktet. Stackarn, hon var verkligen dålig.. Men då fixade dom fram en reservdomare, och det var såklart Börje Johansson(!). Och han gav Vimsa ett VG förra året på MyDog, och så blev det igen. Så när jag fick reda på att det var han som skulle döma så visste jag redan hur det skulle gå. Man fick välja om man ville avstå och få pengarna tillbaka, men eftersom vi var på plats, ombytta och allt så får han väl en chans till. Men han gillade fortfarande inte Vimsa! ;) Men då vet jag det till nästa gång liksom. Jag hade verkligen hoppats på Annukka, men men.. Får prova med henne en annan gång! (: 

Men för övrigt så har jag haft en supertrevlig ledighet. Mycket hundsnack, träffat nya och gamla bekanta,  umgåtts med släktingarna i Göteborg osv. Sen så pricken över i:et så har jag varit förkyld och hes. Har gått på Ipren, Nässpray och halstabletter. För bli jätte sjuk på MyDog hade jag inte tid med riktigt! Så jag tänkte att min förkylning skulle få bryta ut nu istället, efter MyDog. Men nä, då börjar jag känna mig bättre bara för det. Det ska aldrig gå som man riktigt har önskat! ;D
Jag känner mig lite förkyld, men det bryter inte ut ordentligt liksom. Det är bara lite halvt sådär! :/ Jaja, vi får se hur det blir. Antingen blir jag frisk, eller så blir det en mega förkylning... ;D Men hes som en kråka är jag fortfarande, har varit det över en vecka nu... Ajja! Hoppas den kommer tillbaka snart! =D 

Kritiken från helgen kommer inom kort. vi hörs!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln