Julen är över

Julen kom väldigt snabbt, och den gick lika snabbt över. En väldigt mysig årstid, men det är lika skönt när den har passerat ;b 

Men iår var jag på hemmaplan på Jul. Vi var hemma hos min mormor och morfar med mostrar, morbror, kusiner samt bihang. 
Jag hade tydligen varit snäll iår (skulle jag inte vara det liksom!?), för jag fick en gjutjärnsgryta, kökshanddukar, badlakan, flatcoated klocka (den har ej kommit än, men kan ta bild på den då) och lite pengar. Sen såklart så åt vi oerhört massa mat hela helgen. Det var ett under att jag kom i arbetsbyxorna på jobbet igår morse! ;D HAHAHA! Men det gjorde jag (:

Men annars så är det jobb 3 dagar denna vecka, snart nytt år och nya möjligheter. Nästa vecka så jobbar jag 1,5 dag för att sedan åka till Göteborg och ladda inför MyDog. Hoppas på en superstart på nya året! Vi har haft otur där senaste 2 åren i Göteborg och på MyDog, så den trenden ska vi bryta! ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln