Stora Stockholm är över..

Jag måste först och främst säga att det blev en lyckad helg i Stockholm. Träffade många trevliga människor att prata med, och självklart gamla bekanta också! ;) Det var ett tag sen som jag hade så himla roligt! Så det kommer jag leva på i ca 3 veckor innan nästa resa kommer ;)  
 
Maya är en sådan härlig och cool hund som sprang lös och minglade bland allt folk båda dagarna. Hon skötte sig utmärkt! Det kom så mycket människor som klappade och kramande våra hundar. Stora som små. Det var även en del som tog kort med våra hundar. 
Maya fick vara med och springa rasparaden på Söndagen med Peter. Det tyckte hon var roligt. Men senare på Söndag eftermiddag så tog nog batterierna helt slut. Hon la sig och sov mitt på golvet när det var fullt med folk runt omkring. Det är jobbigt att vara social... <3 Ni kan se själva 

Så... Nu inväntar vi ett par lediga dagar och självaste Julafton som är på Söndag (REDAN?!) sen så ska vi ladda för MyDog i Göteborg. Men då ska jag faktist ställa Vimsa, så vi får hur det går. Fick ju "VG" båda dagarna sist jag var där. Och DÅ sa jag (igen) att jag inte ska ställa något mer i Göteborg... Men ojoj, så råkade jag anmäla ändå!! ;D Det är sånt som händer liksom! ;) 

Vi hörs! Ciao. 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln