Måndag, och snart är det en ledig helg

Igår var vi till Rättvik på hundutställning. Och Vimsa fick Excellent och oplacerad (som vanligt!! ;)) i Ökl. Om jag tydde kritiken rätt så är hon lite rund om magen (som jag vet om att hon är). Hade inte gjort något med något kg eller 2 mindre. Men det hinner vi få undan tills vi ska till Göteborg. Kritiken kommer ut så småningom ut på Vimsas resultat sida. 

Men i December så kommer det bli en resa till Stockholms Hundmässa som ni redan har förstått. Fast då ska jag inte ställa egen hund, utan jag ska som sagt stå i rasmontern med Maya. <3 Och eventuellt vara med i rasparaden. Vi får väl se... Har ingen lust att gå rasparaden själv! ;) haha! 

Men ihelgen så är det äntligen en ledig helg, det enda som är planerat är att jag ska ut och jaga lite älg med "mina gubbar". Sen får det bli lugnt resten av helgen. 

Och sen mina kära, så har jag lite annat att berätta för er. Men det kommer när det blir mer offentligt. 

Men nu ni, ska jag se matchen mellan Sverige och Italien! HEJA SVERIGE!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln