Vad är på gång? 

Ja, hörrni mina vänner. Vad är på gång? 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... ;p

Det som är på gång är älgjakten såklart. 

Men jag har anmält Vimsa till rättvik i November, ska bli kul att ge den domaren en chans och se vad han tycker om Vimsa. 
Sen fick vi nycklarna till huset förra veckan, och M har börjat flyttat in sina saker redan. Jag kommer när jag får ett jobb i Karlskoga. Hoppas det inte dröjer allt för länge.. Men jag kommer vara där och hjälpa till med så mycket som möjligt när jag är ledig och så. 

Iår har jag valpkurs på brukshundklubben, riktigt söta och charmiga valpar. Tur jag INTE är valpsugen. Nej. Nepp. Inte det minsta... JO, FAN vad valpsugen jag är!!! :D Men jag får vänta ett tag till innan vi skaffar oss en 3:e liten krabat. Det är lite planer som ska vi ska ro iland först! ;) 

 

Sen så fyller jag ju år snart, det får man inte glömma! Jag fyller faktist år nästa Lördag, så det så. Det viktigaste av allt ju ;) Och det får man inte glömma. 


Nej, nu är det bäst att komma tillbaka till verkligheten..
Vi hörs hörrni! Ciao!

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln