Yttligare en update om hundmat. 

I Juli månad skrev jag i ett inlägg om att hundarna hade varit dåliga i magen. 
Och sen skrev jag för exakt en månad sen idag om att jag hade bytt till Acanas foder. Så nu, en månad senare så står jag fast vid det jag skrev i Augusti. Kan vi säga nu att vi har hittat vårat foder? :D 
Båda hundarna är så grymt bra i magen. Sällan dåliga (visst har de ätit något olämpligt) i magen, bra avföring, fin päls. Och inte nog med det; Maya (den äldsta) är mer vild än tam nu för tiden. Hon är jättebusig, hon studsar som hon vore valp och är allmänt tokig. Bara man nämer "ska du ha mat?" så sitter hon vid sin matskål och väntar ivrigt OCH dregglande.. Det är riktigt kul att se henne så glad (`v´)

Att jag inte har provat denna förut? Jani gottfolk, den frågan har jag ställt mig många gånger. Men nu så..
Tack återigen Acana, för dettaa superduper foder som passar otroligt bra till mina tjejer.
Och ett extra plus till er är att säcken är rosa! ;) 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln