Lugna dagar efter Strängnäs. 

Efter att ha landat efter USM helgen så har det inte hänt så mycket. Vi har bara tagit det lugnt. Vi har tränat lite lydnad, apportering och bara tagit dagarna som dom kommer. 

Sen har även min valpkurs startat. Passar ju jätte bra för mig att ha valpkurs, man blir ju inte mindre valpsugen liksom! ;-) 


Jag har varit i Karlskoga, pratat lite om lånet på huset. Sen så tog jag tummen ur och trimmade Vimsa. Och Maya. Men mest Vimsa eftersom vi ska till Arboga på FRK Bergslagens utställning. =) 

Hon är inte lika fluffig :* 

Sen har vi bara varit i skogen och härjat omkring. Det har varit skitväder nu när jag har varit ledig, så då har man fått gjort lite nytta inne istället. Städa.... Tråkigt, men ett måste ibland! :P 

Så jag avslutar detta inlägg med att berätta om min nya snygga väst. Perfekt nu n är det börjar bli mörkt på kvällarna! Me like! 

Kommentera här:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johanna Bjurvald Gistedt » Är det fodret tro? :  ”Så härligt att läsa! Tusen tack för att du delar med dig ! <3 ”

  • Vendela Sandell » Lite positiva saker händer också:  ”Så kul med lyckad tävling och en till stjärna på g mitt i allt elände, kram<3”

  • Linn » DU finns inte längre :'(:  ”Så tragiskt, beklagar er sorg!”

  • Teddi med matte » Inne i ett tränings-"flow".:  ”ååhhh,, söta tjejen. hon håller koll så du inte missar att ge henne mat”

  • Vendela » Per Jensen:  ”Åh, är jättesugen på att klicka hem och läsa bl a den boken av Per Jensen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln